JR ' s Salsa
JR ' s Salsan to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 19 kalorii. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 16 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to tanie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jeśli masz czosnek, papryka jalapeno, kolendra, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 55%. Spróbuj Rozjaśnione Salsa Verde Chicken Enchiladas z ananasem awokado Salsa, Salsa de Molcajete (pieczony pomidor i zielona Salsa Chile), oraz Salsa Taquera-Smoky Chipotle Avocado Salsa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wrzucić pomidory, paprykę serrano, paprykę jalapeno, białą cebulę, czosnek, kolendrę, chili w proszku, skórkę z limonki i sok z limonki; doprawić solą i czarnym pieprzem. Przykryć miskę folią i przechowywać w lodówce 1 godzinę na noc przed podaniem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir z oceną 4.7 z 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Burn Cottage Cashburn Pinot Noir]()
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.