Jolynn ' s Beza Gâteau

Jolynn ' s Beza Gâteau
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Jolynn Beza Gâteau spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 443 kalorie, 12g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ekstrakt z migdałów, krem z kamienia nazębnego, mąkę tortową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Frogmill Beza Gateau, Frogmill Beza Gateau, oraz Cytrynowy placek bezowy, opowieści rodzinne i samouczek bezy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Zalać galaretkę o wymiarach 15 x 10 cali sprayem do gotowania; dno garnka wyłożyć papierem woskowym. Pokryj papier woskowy sprayem do gotowania i odstaw patelnię na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Mąkę i skrobię kukurydzianą połączyć w małej misce; dobrze wymieszać i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Połącz 1/2 szklanki cukru, oleju, 3 żółtka i 2 białka w dużej misce; ubić z dużą prędkością miksera, aż będzie gruby i blady (około 5 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Dodać wanilię; ubijać do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
6
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny jaj, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
7
Ubić 4 białka i 1/2 łyżeczki śmietany tatar z dużą prędkością miksera do spienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Dodać 1 łyżkę cukru; ubijać, aż uformują się sztywne szczyty. Delikatnie złożyć mieszaninę białka jaj w ciasto; wlać ciasto do przygotowanej patelni, rozprowadzając równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Piec w temperaturze 450 przez 6 minut. Wyłącz piekarnik.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
10
Poluzuj ciasto z boków patelni i przełóż na naczynie; ostrożnie Odklej papier woskowy i pozostaw ciasto do ostygnięcia 1 minutę. Zaczynając od wąskiego końca, zwiń ciasto i ręcznik razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Miejsce, szew stronie w dół, na stojaku z drutu, i ostudzić całkowicie (około 1 godziny).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
12
Rozwiń ciasto ostrożnie; usuń ręcznik.
13
Posmaruj ciasto syropem czekoladowym, pozostawiając 1/2-calowy margines wokół zewnętrznych krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nieupieczony Spód Ciasta W Głębokim Naczyniu (9 Cali)Nieupieczony Spód Ciasta W Głębokim Naczyniu (9 Cali)
14
Rozłóż krem na syropie, pozostawiając 2-calowy margines wokół zewnętrznych krawędzi. Przełóż ciasto; umieść, szew w dół, na żaroodpornym talerzu do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
15
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
16
Ubić 4 białka i 1/2 łyżeczki śmietany tatar z dużą prędkością miksera do spienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
17
Dodać cukier puder, 1 łyżkę na raz, ubijając aż do uzyskania sztywnych szczytów.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
18
Dodaj ekstrakt z migdałów i ubijaj do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
19
Rozłóż bezę na bułce (ciasto powinno być całkowicie pokryte bezą), a migdały posypać bezą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
20
Piec w temperaturze 325 przez 25 minut. Przykryć luźno i schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
21
Wersja lżejsza niż wersja Light: oto, jak można jeszcze bardziej obniżyć tłuszcz w bezie Jolynn Gteau, bez poświęcania smaku.
22
Pomiń kęsy czekoladowe w syropie czekoladowym i zwiększ wodę do 3 łyżek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy SernikNowy Sernik
Nieupieczony Spód Ciasta W Głębokim Naczyniu (9 Cali)Nieupieczony Spód Ciasta W Głębokim Naczyniu (9 Cali)
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
23
Użyj 1 (32-uncja) karton zwykły beztłuszczowy jogurt w kremie ciasta i użyj 1/8 łyżeczki ekstraktu waniliowego oprócz ekstraktu migdałowego. Zwiększyć cukier do 1/3 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
Krem Do CiastKrem Do Ciast
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
24
Kalorie 232 (10% z tłuszczu); białko 2G; tłuszcz 7g (sat 7g, mono 1G, Poli 4g); węglowodany 6G; błonnik 1g; CHOL 65mg; żelazo 3mg; sód 89mg; CALC 130MG
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn