Johnny Marzetti V może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 406 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.36 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką grzyby, cebulę, paprykę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Johnny Marzetti, Johnny Marzetti IV, oraz Johnny Marzetti Zapiekanka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Dodać makaron jajeczny i gotować przez 8 do 10 minut, lub aż al dente; odcedzić i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Jajeczny
4
W średniej wielkości rondlu na średnim ogniu wymieszać zmieloną wołowinę, cebulę, seler, zieloną paprykę, czosnek i grzyby. Gotować, aż wołowina będzie równomiernie brązowy i warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pieprz
Mielona Wołowina
Warzywa
Grzyby
Seler
Czosnek
Cebula
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
5
Odcedzić tłuszcz. Wymieszać z zupą pomidorową i śmietaną z zupy grzybowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Zupy Grzybowej
Zupa Pomidorowa
6
Połowę ugotowanego makaronu jajecznego umieścić w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Jajeczny Gotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
7
Warstwę z połową mieszanki mięsa i połową serów cheddar i mozzarella. Sól i pieprz do smaku, następnie powtórz warstwy z pozostałym serem jako górną warstwą; sól i pieprz do smaku ponownie, jeśli chcesz.