Johnny Garlic ' s Cedar Plank Salmon
Johnny Garlic ' s Cedar Plank Salmon jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Na 4,68 zł / porcja, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 351 kalorii. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pełnoziarnistą musztardę, wino, gałązki rozmarynu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Deska cedrowa wędzony łosoś cytrynowy w Chard gotowany z czosnkiem i porami, Cedar-Deska Łosoś, oraz Deska Cedrowa Rum Łosoś dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: Cztery 4 na 4-calowe kawałki pergaminu 4 kawałki desek cedrowych, jakość usług gastronomicznych
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
W małej patelni saute na średnim ogniu rozgrzać olej. Gdy gorące, dodać jalapenos i saute aż karmelizowane.
Dodać czosnek, a zanim zacznie brązowieć, rozpalić białym winem. Następnie dodajemy musztardę i konfitury morelowe i gotujemy na wolnym ogniu. Dusić na małym ogniu przez 20 minut i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Na deski ułożyć pergamin, dodać łososia, lekko posolić i pieprz, na każdy filet ułożyć gałązkę rozmarynu i obficie nałożyć schłodzoną mieszankę moreli.
Umieść deskę cedrową na palniku gazowym. Gdy deska zacznie palić, umieść w nagrzanym piekarniku.
Łososia gotować do średnio rzadkiego; wyjąć z piekarnika i odstawić na 2 do 3 minut, aż do podania.
Dekoruj skórką z cytryny.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau