John ' s Chili
John ' s Chili to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 576 kalorii, 33g białka, oraz 33g tłuszczu. Na $2.7 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jeśli masz tequilę, pomidory, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Jest to raczej tanie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Hoppin John, Hoppin ' John, oraz Hoppin ' John dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w dużym garnku na średnim ogniu. Wymieszaj czerwoną paprykę, żółtą paprykę, zieloną paprykę, pomarańczową paprykę, cebulę i seler. Gotować do miękkości.
Umieścić wieprzowinę i wołowinę w garnku, i gotować, aż równomiernie brązowy.
Wymieszaj paprykę serrano chile, pomidory pokrojone w kostkę, zieloną paprykę chile, pastę pomidorową, fasolkę nerkową, czosnek, sok z limonki, tequilę i piwo do garnka. Doprawić chili w proszku, solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego i gotuj na wolnym ogniu 5 godzin.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Juve Y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
![Juve y Camps Reserva de la Familia 40-lecie Cuvee Cava]()
Juve y Camps Reserva de la Familia 40-lecie Cuvee Cava
Blady Złoty Kolor, ta Cava ma aromaty dojrzałych białych brzoskwiń, opiekanej bagietki z nutami cytrusów i moreli. Podniebienie jest bogate i szerokie o smaku zielonego jabłka, jaśminowej zielonej herbaty i prażonych migdałów. Ten Brut nature cava jest niezwykle wszechstronny, ponieważ nie dodaje się dawki, więc kwasowość i pęcherzyki oczyszczają podniebienie po każdym kęsie. Polecane Dania: krewetki czosnkowe, okoń morski marynowany w miso, tuńczyk inkrustowany sezamem, Kurczak tikka masala i Jamon Iberico.