Jogurt Jagodowy Ice Pops

Jogurt Jagodowy Ice Pops
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 55 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jeżyn, truskawek, oryginalnego jogurtu waniliowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mrożone Jagody Jogurt Ice Pops, Bananowo-Jagodowy Jogurt Pops, oraz Petarda Jagoda Mrożony Jogurt Pops dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W blenderze umieścić wszystkie składniki. Okładka; blend na średniej prędkości do gładkiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać mieszaninę równomiernie do foremek Pop zamrażarki. Zamrozić co najmniej 8 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn