Joe ' s Molten Marshmallow-czekoladowe ciasta

Joe ' s Molten Marshmallow-czekoladowe ciasta
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj stopionego ciasta czekoladowo-piankowego Joe. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 462 kalorie. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodkie chipsy czekoladowe, jajka, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Roztopione ciasto czekoladowe z nadzieniem Marshmallow, American Cakes-Stopione Ciasta Czekoladowe, oraz Roztopione Ciasta Czekoladowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 3-do 4-Quart patelni na bardzo małym ogniu, wymieszać kawałki czekolady i masła, aż stopi się i gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wyjąć z ognia i ubić w granulowanym cukrze, jajkach i wanilii, aż dobrze się wymieszają. Wymieszać z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Napełnić sześć maślanych, mącznych ramekin (pojemność 1/2 szklanki; patrz UWAGI) mniej więcej w połowie. Wciśnij piankę do środka ciasta w każdym ramekinie. Łyżka pozostała ciasto równo nad pianki, całkowicie pokrywając.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
4
Piec w środku piekarnika konwekcyjnego 350 lub 325, aż blaty będą nadmuchane i trzeszczące, 12 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Ostudzić około 10 minut, a następnie uruchomić nóż wzdłuż wewnątrz ramekins i odwrócić, aby zwolnić ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
NóżNóż
6
Umieść prawą stronę na talerzach.
7
Posypać wierzch cukrem pudrem, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
8
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn