Jive Indyk Smażony Na Głębokim Tłuszczu

Jive Indyk Smażony Na Głębokim Tłuszczu
Jive Indyk smażony w głębokim tłuszczu może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 10 i kosztuje $16.14 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 17203 kalorii, 71g białka, oraz 1911g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek w proszku, bawełniany sznurek, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Spróbuj Mój ulubiony głęboko smażony indyk {i nawet nie lubię indyka!}, Indyk Smażony Na Głębokim Tłuszczu, oraz Indyk Smażony Na Głębokim Tłuszczu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej olej do temperatury 350 ° F.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Całkowicie rozmrozić indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
3
Usuń podroby i szyję, zarezerwuj do innych zastosowań. Jeśli jest obecny, Usuń i wyrzuć wszelkie plastikowe elementy, takie jak uchwyt na nogi i wyskakujący timer. Dobrze spłukać indyka zimną wodą; opróżnić jamę. Suchy Indyk całkowicie z ręcznikami papierowymi. Obficie pocierać przednią i tylną część zewnętrznej części indyka suchym masażem. Oddzielić skórę pokrywającą pierś i włożyć suchy Masaż pod skórę. Pociągnij skórę szyi do tyłu i przekręć końcówki skrzydeł do tyłu, przytrzymując skórę na miejscu. Włóż nogi pod opaskę skóry lub związać nogi z ogonem sznurkiem bawełnianym lub sznurkiem rzeźniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Pomidory Winogronowe Przekrojone Na Połówki (najlepiej żółte I Czerwone)Pomidory Winogronowe Przekrojone Na Połówki (najlepiej żółte I Czerwone)
4
Umieścić bok piersi indyka w dół na pionowym stojaku przeznaczonym do smażenia drobiu. Nosząc rękawice ochronne lub ciężkie rękawice kuchenne i używając haka lub szczypiec, aby trzymać ptaka z dala od ciebie, bardzo powoli opuszczaj indyka do gorącego oleju. Uważaj na rozpryskiwanie oleju. Utrzymuj temperaturę oleju na poziomie około 177°. Smaż indyka przez 3 i pół minuty na Funt. Powoli wyciągnij z oleju i umieść na blaszanej patelni lub tacy. Zachowaj ostrożność, ponieważ gorący olej będzie spływał z ptaka. Sprawdź doneness. Włóż termometr do natychmiastowego odczytu w środku piersi; uważa się, że jest to zrobione, gdy termometr czyta170 lub powyżej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
DróbDrób
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Odstawić na 15 minut. Ostrożnie wyrzeźbić ostrym nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
1
* Nie wstrzykiwać indyka z marynatą, ponieważ jest on skłonny do łączenia się pod skórą i może powodować pękanie podczas opuszczania do oleju. Jive Turkey ' s Westbrooks używa tylko suchych lub mokrych mas. Times-Picayune food felieton Marcelle Bienvenue czasami robi szczeliny w piersiach i nadziewa kawałkami papryki, cebuli i czosnku, a następnie ociera skórę cayenne.* Jeśli smażysz indyka w koszu, pamiętaj, aby obracać indyka co dziesięć minut widelcem z długim uchwytem, aby zapobiec przywieraniu.* Można zastąpić dowolny olej z wysokim punktem dymu na olej z orzeszków ziemnych, jak krokosz barwierski lub olej rzepakowy. (Niektórzy południowi mieszkańcy używają nawet smalcu!) Jednak olej z orzeszków ziemnych pozostaje naszym najlepszym wyborem dla pysznego smaku, jaki nadaje.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
SmalecSmalec
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia28
Magazyn