Jive Indyk Smażony Na Głębokim Tłuszczu

Jive Indyk Smażony Na Głębokim Tłuszczu
Jive Indyk smażony w głębokim tłuszczu może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 10 i kosztuje $16.14 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 17203 kalorii, 71g białka, oraz 1911g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek w proszku, bawełniany sznurek, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Spróbuj Mój ulubiony głęboko smażony indyk {i nawet nie lubię indyka!}, Indyk Smażony Na Głębokim Tłuszczu, oraz Indyk Smażony Na Głębokim Tłuszczu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej olej do temperatury 350 ° F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
2
Całkowicie rozmrozić indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
3
Usuń podroby i szyję, zarezerwuj do innych zastosowań. Jeśli jest obecny, Usuń i wyrzuć wszelkie plastikowe elementy, takie jak uchwyt na nogi i wyskakujący timer. Dobrze spłukać indyka zimną wodą; opróżnić jamę. Suchy Indyk całkowicie z ręcznikami papierowymi. Obficie pocierać przednią i tylną część zewnętrznej części indyka suchym masażem. Oddzielić skórę pokrywającą pierś i włożyć suchy Masaż pod skórę. Pociągnij skórę szyi do tyłu i przekręć końcówki skrzydeł do tyłu, przytrzymując skórę na miejscu. Włóż nogi pod opaskę skóry lub związać nogi z ogonem sznurkiem bawełnianym lub sznurkiem rzeźniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Pomidory Winogronowe Przekrojone Na Połówki (najlepiej żółte I Czerwone)Pomidory Winogronowe Przekrojone Na Połówki (najlepiej żółte I Czerwone)
4
Umieścić bok piersi indyka w dół na pionowym stojaku przeznaczonym do smażenia drobiu. Nosząc rękawice ochronne lub ciężkie rękawice kuchenne i używając haka lub szczypiec, aby trzymać ptaka z dala od ciebie, bardzo powoli opuszczaj indyka do gorącego oleju. Uważaj na rozpryskiwanie oleju. Utrzymuj temperaturę oleju na poziomie około 177°. Smaż indyka przez 3 i pół minuty na Funt. Powoli wyciągnij z oleju i umieść na blaszanej patelni lub tacy. Zachowaj ostrożność, ponieważ gorący olej będzie spływał z ptaka. Sprawdź doneness. Włóż termometr do natychmiastowego odczytu w środku piersi; uważa się, że jest to zrobione, gdy termometr czyta170 lub powyżej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
DróbDrób
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Odstawić na 15 minut. Ostrożnie wyrzeźbić ostrym nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
1
* Nie wstrzykiwać indyka z marynatą, ponieważ jest on skłonny do łączenia się pod skórą i może powodować pękanie podczas opuszczania do oleju. Jive Turkey ' s Westbrooks używa tylko suchych lub mokrych mas. Times-Picayune food felieton Marcelle Bienvenue czasami robi szczeliny w piersiach i nadziewa kawałkami papryki, cebuli i czosnku, a następnie ociera skórę cayenne.* Jeśli smażysz indyka w koszu, pamiętaj, aby obracać indyka co dziesięć minut widelcem z długim uchwytem, aby zapobiec przywieraniu.* Można zastąpić dowolny olej z wysokim punktem dymu na olej z orzeszków ziemnych, jak krokosz barwierski lub olej rzepakowy. (Niektórzy południowi mieszkańcy używają nawet smalcu!) Jednak olej z orzeszków ziemnych pozostaje naszym najlepszym wyborem dla pysznego smaku, jaki nadaje.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
SmalecSmalec
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia28
Magazyn