Jicama Slaw wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Jedna porcja zawiera 148 kalorii, 1G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 58 centów za porcję. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz niesezonowany ocet ryżowy, jicama, chili w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 67%. Podobne przepisy to Jicama Slaw, Jicama Slaw, oraz Jicama Slaw.
Instrukcje
1
W domu: włóż pokrojone warzywa do dużej, zamykanej plastikowej torby. Przechowywać, schłodzony, do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby Ziploc
1
Połącz olej, ocet, sok z limonki, mieloną kolendrę, sól, pieprz, cukier, chili w proszku i płatki chile w małej zamykanej plastikowej torbie lub pojemniku. Przechowywać, schłodzony, do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej Papryki
Chili W Proszku
Sok Z Limonki
Kolendra
Ocet
Pieprz
Cukier
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby Ziploc
1
Dodaj sos do warzyw, wstrząsnąć, aby dobrze połączyć, i odstawić 15 minut, mieszając 2 lub 3 razy.