Jicama Sałatka z Mango z kolendrą i limonką

Jicama Sałatka z Mango z kolendrą i limonką
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka? Jicama Sałatka z mango z kolendrą i limonką może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 85 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu cayenne, papryka, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 45%. Podobne przepisy to JICAMA MANGO SLAW Z KOLENDRĄ I LIMONKĄ, Chrupiąca Sałatka Jicaman i Mango z Chile i limonką, oraz Sałatka Z Kurczakiem, Mango I Jicama W Tequili-Limonkowy Vinaigrette.

Instrukcje

1
Wrzucić jicama, czerwona papryka, mango, i czerwona cebula razem w dużej misce. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
JicamaJicama
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Wymieszaj kolendrę, sok z limonki, miód, sól i pieprz cayenne razem w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Wlać mieszaninę kolendry na mieszaninę jicama i wrzucić do herbu. Przykryć miskę folią i przechowywać w lodówce przez co najmniej 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
JicamaJicama
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn