Jicama Sałatka z Mango z kolendrą i limonką
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka? Jicama Sałatka z mango z kolendrą i limonką może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 85 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu cayenne, papryka, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 45%. Podobne przepisy to JICAMA MANGO SLAW Z KOLENDRĄ I LIMONKĄ, Chrupiąca Sałatka Jicaman i Mango z Chile i limonką, oraz Sałatka Z Kurczakiem, Mango I Jicama W Tequili-Limonkowy Vinaigrette.
Instrukcje
Wrzucić jicama, czerwona papryka, mango, i czerwona cebula razem w dużej misce. Odstawić.
Wymieszaj kolendrę, sok z limonki, miód, sól i pieprz cayenne razem w misce.
Wlać mieszaninę kolendry na mieszaninę jicama i wrzucić do herbu. Przykryć miskę folią i przechowywać w lodówce przez co najmniej 15 minut.