Jicama-Salsa Mango

Jicama-Salsa Mango
Jicama-Mango Salsan jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 86 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz cebulę, małe kostki jicama, sól koszerna, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Salsa Mango i jicama, Mango-Jicama Salsa, oraz Salsa Krewetkowa, Jicama I Mango dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wszystkie odmierzone składniki umieścić w średniej misce, doprawić solą i wymieszać do połączenia. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn