Jicama Sałatka Grejpfrutowa

Jicama Sałatka Grejpfrutowa
Sałatka grejpfrutowa jicama to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 106 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka różowego grejpfruta, cebula, ocet winny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Spróbuj Sałatka Grejpfrut & Jicama, Grejpfrutowa Sałatka Jicama Z Pistacjami, oraz Sałatka Z Grejpfruta, Jicamy I Awokado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spłucz jicamę.
Składniki, których będziesz potrzebować
JicamaJicama
2
Odciąć i wyrzucić skórę i wszelkie twarde włókna.
3
Pokrój jicamę w pałeczki o długości od 2 do 3 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
JicamaJicama
4
Plastry cebuli opłukać zimną wodą i odsączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
5
Nożem odciąć i wyrzucić skórkę grejpfruta i membranę. Na szerokiej misce do serwowania, przeciąć między wewnętrznymi membranami grejpfruta i podnieść segmenty owoców. Włóż owoce do miski. Wyciśnij pozostałą membranę nad miską, aby zebrać sok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka GrejpfrutowaSkórka Grejpfrutowa
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Odsączyć segmenty grejpfruta; zaoszczędzić 1/2 szklanki soku i zachować resztę do picia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
3 łyżki Suchej Musztardy,3 łyżki Suchej Musztardy,
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
7
Połącz 1/2 szklanki soku z octem, bazylią, czosnkiem i 1/4 łyżeczki soli; wróć do grejpfruta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
8
Dodać jicama, rzodkiewki i cebulę i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
JicamaJicama
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
9
Obrać, dół i cienko pokroić awokado na sałatkę jicama. Delikatnie wymieszać i dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
JicamaJicama
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia66
Magazyn