Jicama, marchewkowo-pomarańczowa sałatka chipotle

Jeśli chcesz dodać do swojej kolekcji więcej przepisów bezglutenowych, bezmlecznych, wegetariańskich z dodatkiem lakto ovo i przyjaznych dla mapy żywności, Jicama, sałatka z marchewki i pomarańczy-chipotle może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka, 13 g tłuszczu i łącznie 197 kalorii. Za 61 centów za porcję otrzymasz dodatek na 6 osób. Udaj się do sklepu i kup marmoladę pomarańczową, skórkę pomarańczową, marchewkę i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 8 minut. To będzie hit na Twoim wydarzeniu z okazji czwartego lipca. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 36% wyniku, co jest wynikiem raczej złym. Jeśli szukasz podobnych przepisów, wypróbuj surówkę z marchewki, jicamy i czerwonej kapusty, sałatkę jicama i marchewkę z dressingiem miodowo-limonkowym oraz surówkę Jicama i marchewkę z dressingiem miodowo-limonkowym.
Instrukcje
Marmoladę wymieszaj z sokiem pomarańczowym, sosem chipotle, octem i olejem.
Pokrój jicamę na kawałki, aby zmieściły się w podajniku robota kuchennego.
Umieść ostrze rozdrabniacza w misce i posiekaj jicamę. Wymieszaj jicamę i marchewkę z dressingiem i kolendrą.