Jicama, Marchewkowa Pomarańcza-Chipotle Slaw

Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, całe 30 i wegańskie przystawki? Jicama, marchew pomarańcza-Chipotle Slaw może być znakomity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 210 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 29 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 minut. Jeśli masz pomarańczową marmoladę, korzeń jicama, skórkę pomarańczową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marchew, Jicama i czerwona kapusta Slaw, Jicama & marchew Slaw z sosem miodowo-limonkowym, oraz Chipotle szaszłyki z kurczaka lub krewetek z Jicama-Sałatka pomarańczowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić marmoladę z sokiem pomarańczowym, sosem chipotle, octem i olejem.
Pokroić jicama na kawałki, aby zmieścić się w podajniku robota kuchennego.
Umieść ostrze do mocowania Niszczarki w misce i rozdrobnij jicamę. Wrzucić jicama i marchew z sosem i kolendry.