Jicama i sałatka z ananasem w winegret z kolendry
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka? Jicaman i sałatka ananasowa w kolendrze Vinaigrette może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.95 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz sok z limonki, kolendra, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest dobre. Podobne przepisy to Sałatka z krewetek, Mango i Jícama z winegretem ananasowym, Sałatka Jicama z kolendrą i Chiles, oraz Jícama, Awokado, Rzodkiewka I Pomarańcza Sałatka Z Kolendrą.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać pieprz serrano, sok z limonki, ocet ryżowy, kolendrę, sól i pieprz. Powoli skropić oliwą, ciągle ubijając.
Dodać ananasa i jicama; wrzucić do herbu. Odstawić na 30 minut do 1 godziny.
Umieścić mieszankę wiosenną w dużej salaterce; rozrzucić awokado na sałacie; top z marynowanym ananasem i jicama, skropić Pozostałe vinaigrette na sałatkę.