Jicama i kukurydza z grilla

Jicama i kukurydza z grilla
Jicaman i kukurydza z grilla może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 8 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać sok z limonki, jicama, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Sałatka z krewetek z jicamanem i grillowaną kukurydzą, Czarna fasola, Jícama i grillowana Sałatka kukurydziana, oraz Jicama, Black Bean & Corn Salsa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz jicamę i 5 kolejnych składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
JicamaJicama
2
Usuń łuski z kukurydzy; posmaruj oliwą z oliwek. Kukurydza grillowana na średnim ogniu (od 350 do 40
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
przez 15 do 20 minut, często obracając.
4
Ochłoń.
5
Pokrój kukurydzę z kolby. Wrzucić mieszaninę jicama.
Składniki, których będziesz potrzebować
JicamaJicama
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn