Jicama i kukurydza z grilla
Jicaman i kukurydza z grilla może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 8 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać sok z limonki, jicama, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Sałatka z krewetek z jicamanem i grillowaną kukurydzą, Czarna fasola, Jícama i grillowana Sałatka kukurydziana, oraz Jicama, Black Bean & Corn Salsa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz jicamę i 5 kolejnych składników.
Usuń łuski z kukurydzy; posmaruj oliwą z oliwek. Kukurydza grillowana na średnim ogniu (od 350 do 40
przez 15 do 20 minut, często obracając.
Pokrój kukurydzę z kolby. Wrzucić mieszaninę jicama.