Jeżyny ze słodką śmietaną

Jeżyny ze słodką śmietaną
Jeżyny ze słodką śmietaną mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 377 kalorii, 5G białka, oraz 28g tłuszczu. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ekstraktu waniliowego, żółtka jaj, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Łosoś słodko-Chili z jeżynami, Kasza kukurydziana z jeżynami, oraz Krem Cytrynowy Z Jeżynami.

Instrukcje

1
Śmietanę połączyć z połową cukru w średnim rondlu. Doprowadzić do silnego gotowania na wolnym ogniu, ale nie gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Żółtka ubić w misce (użyłam miksera elektrycznego z przystawką do trzepaczki) z drugą połową cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodaj ekstrakt z wanilii. (Jeśli zamiast tego użyjesz wanilii, podziel garnek wzdłuż, a następnie zeskrobaj kawior na mieszankę śmietanowo-cukrową.)
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
KawiorKawior
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
4
Miksturę żółtka ubić na pożywce przez minutę. Teraz, z mikserem na średnim-niskim, bardzo powoli mżawka w ciepłym kremie. Używam metalowej miarki do zbierania małych porcji na raz. Upewnij się, że nadal mieszasz, gdy stale wlewasz gorącą mieszaninę. Wsypuję go tak, aby krem spływał po stronie miski, co zmniejsza wpływ gorącego kremu uderzającego w jajka.Po dodaniu całego kremu wyłącz mikser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Wlać mieszaninę do górnej części podwójnego kotła (lub szklanej miski zamontowanej na rondlu z gotującą się wodą). Gotować w podwójnym kotle na średnim ogniu. Mieszaj delikatnie, ale stale, ponieważ mieszanka jajko / śmietana powoli zgęstnieje. Obserwuj mieszaninę: jeśli zacznie się naprawdę zagęszczać, natychmiast usuń ją z ognia. Chcesz, aby był to bardziej gęsty, wylewany krem niż gęsta, ciężka konsystencja budyniu. Jak tylko wyjmiesz patelnię z ognia, ustaw jej dno w misce z lodem, aby zatrzymać proces gotowania (ale uważaj, aby lód lub woda nie kapały po krawędzi patelni.) Wymieszać do ostygnięcia. Jeśli potrzebujesz natychmiast użyć kremu, trzymaj go w łaźni lodowej i wymieszaj do ostygnięcia. Najlepiej przenieść krem do pojemnika i przechowywać w lodówce przez kilka godzin. Łyżka hojnie (!) nad świeżymi jagodami. Spodoba ci się!
Składniki, których będziesz potrzebować
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)(Keebler)
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn