Jeżyny Sernik Bites
Jeżyny Sernik Bites jest Wegetariańskie przepis z 36 porcjami. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 53 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka migdałów, jeżyn, twarogu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 35 minut. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Jeżyny Sernik Bites, Sernik Jeżyn Z Białą Czekoladą Z Sosem Jeżyn, oraz Blackberry Brie Bites.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Linia 9-calowy kwadratowy patelni z folią, pozostawiając 1 cal folii zwisającej na 2 przeciwległych stronach patelni; spryskać folię sprayem do gotowania. W robocie kuchennym umieść krakersy, migdały i 1/4 szklanki cukru. Przykryć; przetworzyć do drobno zmielonego.
Dodać roztopione masło. Okładka; proces aż mieszanina wygląda jak mokry piasek. Naciśnij w dolnej części patelni.
Piec 10 do 12 minut lub do złotego koloru. Super. Tymczasem, w dużej misce, beat twarogu, Pozostałe 1 szklanka cukru, mąki i wanilii z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka. Na małej prędkości, beat w jajkach, jeden po drugim, tylko do mieszania.
Łyżka małych dollops dżemu nad nadzieniem; zawirować nożem.
Piec 35 do 40 minut lub do zestawu. Schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym 1 godzinę. Przykryć; przechowywać w lodówce 2 godziny. Użyj folii, aby podnieść z patelni.
Pokrój na 6 rzędów po 6 rzędów. Do każdego kęsa sernika doprawić 1 liściem jeżyny i mięty. Przechowywać w lodówce.