Jeżyna Śmietana Bundt
Jeżyna śmietana Bundt jest Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 20 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 248 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz cukier granulowany, mąkę, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Czekoladowo-Śmietankowe Bundt, Ciasto Czekoladowo-Śmietankowe Bundt, oraz Śmietankowy Tort Kawowy Bundt dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przesuń stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj patelnię bundt nieprzywierającym sprayem do gotowania i odstaw na bok.
Posypać jedną łyżkę mąki na jeżyny i wrzucić lekko do herbu. Odstawić.
W dużej misce wymieszać pozostałą mąkę, proszek do pieczenia, cynamon, sodę oczyszczoną i sól. Odstawić.
W misce miksera stand śmietany razem masło i cukry, aż lekkie i puszyste.
Dodać jajka po kolei, zeskrobując boki i ubijając mieszaninę po każdym dodaniu.
Dodaj wanilię, sok z cytryny i skórkę, mieszając aż do pełnego włączenia. Mikserem na średnim poziomie, wymieszać połowę śmietany, a następnie połowę mieszanki mąki, a następnie powtórzyć. Złożyć jeżyny i przenieść ciasto do patelni bundt.
Piec przez 60 minut lub aż ciasto jest złoty brąz, sprężysty w dotyku, i tester ciasto wychodzi czysty. Schłodzić na patelni przez 15 minut, a następnie odwrócić na stojaku z drutu, aby całkowicie ostygnąć.