Jeżyna-Przepiórka Zinfandel
Need a danie główne bezglutenowe? Jeżyna-Przepiórka Zinfandel może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 368 kalorii, 22g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 4,42 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, dżem z jeżyn, popękany pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 39%. Spróbuj Śmietana Panna Cotta z jeżyną-kompot Zinfandel, Zinfandel Mop, oraz Truskawkowy Drobiazg Zinfandel dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować grill na średnim ogniu.
Połącz pierwsze 4 składniki w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż zmniejszy się do 1/4 szklanki (o 8 protokół). Przecedzić mieszaninę przez sito nad miską, rezerwując mieszaninę wina. Wyrzucić ciała stałe.
Dodać mieszaninę wina i dżem do patelni; gotować na średnim ogniu 2 protokół, od czasu do czasu mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszać z masłem. Trzymaj ciepło.
Przepiórki posypać 1/4 łyżeczki soli koszernej i zmielonego czarnego pieprzu.
Umieść przepiórki na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem do gotowania; grill 2 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.