Jeżyna-Nektaryna Crisp
Jeżyna-Nektaryna Crisp może być tylko deser szukasz. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 544 kalorie, 7G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz granolę, nektaryny, mielony imbir i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Nektaryna-Jeżyna Crisp, Ciasto Z Jeżynami Nektarynowymi, oraz Nektarynowo-jeżyn.
Instrukcje
Umieść stojak na górnej półce piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 204°. masło 9-na-13-calowe naczynie do pieczenia. Wyłożyć dużą blachę do pieczenia z folią.
Mąkę, granolę, proszek do pieczenia i imbir wymieszać z 1/2 szklanki cukru w dużej misce.
Dodaj masło i użyj opuszków palców, blendera do ciast lub dwóch noży, aby uzyskać mieszankę przypominającą grubą okruchy. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia. (Mieszankę okruchów można przygotować do 2 dni wcześniej.)
Połączyć jeżyny i nektaryny w dużej misce.
Dodać sok z cytryny, pozostałe 3/4 szklanki cukru i skrobię kukurydzianą; dobrze wymieszać i wlać do naczynia do pieczenia.
Mieszaninę okruchów posypać równomiernie owocami.
Umieść naczynie do pieczenia na wyłożonej blachy do pieczenia i piec, aż rumiane i chrupiące, 40 do 45 protokół.
Pozostaw do ostygnięcia przez co najmniej 35 minut przed podaniem.