Jeżyna-Nektaryna Crisp

Jeżyna-Nektaryna Crisp
Jeżyna-Nektaryna Crisp może być tylko deser szukasz. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 544 kalorie, 7G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz granolę, nektaryny, mielony imbir i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Nektaryna-Jeżyna Crisp, Ciasto Z Jeżynami Nektarynowymi, oraz Nektarynowo-jeżyn.

Instrukcje

1
Umieść stojak na górnej półce piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 204°. masło 9-na-13-calowe naczynie do pieczenia. Wyłożyć dużą blachę do pieczenia z folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Mąkę, granolę, proszek do pieczenia i imbir wymieszać z 1/2 szklanki cukru w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dodaj masło i użyj opuszków palców, blendera do ciast lub dwóch noży, aby uzyskać mieszankę przypominającą grubą okruchy. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia. (Mieszankę okruchów można przygotować do 2 dni wcześniej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Połączyć jeżyny i nektaryny w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
NektarynaNektaryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Dodać sok z cytryny, pozostałe 3/4 szklanki cukru i skrobię kukurydzianą; dobrze wymieszać i wlać do naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
6
Mieszaninę okruchów posypać równomiernie owocami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
7
Umieść naczynie do pieczenia na wyłożonej blachy do pieczenia i piec, aż rumiane i chrupiące, 40 do 45 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
8
Pozostaw do ostygnięcia przez co najmniej 35 minut przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn