Jeżyna Dżem Ciasto I

Jeżyna Dżem Ciasto I
Jeżyna dżem ciasto i może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 56 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 350 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 10 fanów. Jeśli masz kakao w proszku, soda oczyszczona, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 24%. Podobne przepisy to Dżem z bekonu i Whiskey, Dżem Brzoskwiniowy Rabarbarowy, oraz Dżem Wiśniowy.

Instrukcje

1
Mąkę, proszek do pieczenia, sól, kakao, cynamon i ziele angielskie połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Ziele AngielskieZiele Angielskie
CynamonCynamon
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
2
Rozpuścić sodę w maślance, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
3
Masło śmietankowe lub margaryna i cukier, dobrze bije.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
4
Dodać żółtka, dobrze ubijając mieszaninę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
5
Mieszamy mieszankę mąki z mieszanką śmietaną na przemian z mieszanką maślanki, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Złożyć dżem jeżyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Z JeżynDżem Z Jeżyn
MaślankaMaślanka
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Wlać ciasto do nasmarowanej i mąki 10 calowy patelni bundt.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
7
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 45 do 50 minut, lub aż testy ciasto zrobić. Schłodzić na patelni przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Wyjąć z patelni i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Połącz cukier cukierniczy, mleko, masło lub margarynę i wanilię. Ubijać, aż mieszanina będzie gładka. Łyżka na schłodzonym cieście
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
MasłoMasło
WaniliaWanilia
MlekoMleko
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn