Jeżyna Ciasto Szyfonowe

Jeżyna Ciasto Szyfonowe
Blackberry Chiffon Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 256 kalorii. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, skórkę z limonki, żelatynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Jeżyna Ciasto Szyfonowe, Świeże Ciasto Z Jeżynami, oraz Blue Velvet, BlackBerry Curd i Blackberry Lemon Cream Cheese Cupcakes.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163° i ułóż stojak na środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieścić ciasteczka w robocie kuchennym wyposażonym w mocowanie ostrza i przetwarzać do bardzo dobrze, około 30 sekund(powinieneś mieć około 1 3/4 szklanki). Zatrzymaj silnik, dodaj roztopione masło i pulsuj aż do połączenia, około 5 (1-sekundowych) impulsów. (Alternatywnie, umieść ciasteczka w zamykanej plastikowej torbie, naciśnij powietrze i zamknij. Za pomocą wałka do ciasta rozbić ciasteczka na drobne, jednolite okruchy, a następnie przenieść do średniej miski, dodać roztopione masło i wymieszać, aż równomiernie połączone.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać mieszaninę okruchów do 9-calowego talerza ciasta i, używając DNA miarki lub palców, mocno i równomiernie docisnąć do dna i do boków.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
4
Piec do pachnącego i lekko przyciemnionego koloru, około 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1
Umieścić wodę w małej misce i posypać żelatynę równomiernie na powierzchni; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W średnim rondlu umieść jeżyny, 1/4 szklanki cukru, skórkę, sok i sól i wymieszaj, aby jeżyny zalać cukrem. Rozgnieść jagody całkowicie masherem ziemniaczanym, aby uwolnić ich soki, a następnie doprowadzić do szybkiego duszenia na średnim ogniu. Zmniejsz ogień do średnio niskiego i gotuj na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż jagody będą miękkie i rozpadną się, a płyn lekko zgęstnieje, około 10 minut. W międzyczasie umieść sitko o drobnych oczkach na dużej misce; odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na Pół Lub Bita śmietana, OpcjonalniePół Na Pół Lub Bita śmietana, Opcjonalnie
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać mieszaninę jeżyn przez sitko. Za pomocą gumowej szpatułki wcisnąć jeżyny i zeskrobać spodnią część Sitka, aż cała ciecz zostanie wydobyta; wyrzucić zawartość Sitka. Natychmiast ubij mieszaninę żelatyny do mieszaniny jeżyn, aż się rozpuści i będzie gładka. Odstawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na Pół Lub Bita śmietana, OpcjonalniePół Na Pół Lub Bita śmietana, Opcjonalnie
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Białka umieścić w misce miksera stojącego wyposażonego w nasadkę do ubijania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Ubijaj z dużą prędkością, aż utworzą się średnie szczyty, około 1 minuty. Z mikserem nadal na dużej prędkości, powoli dodać pozostałe 1/4 szklanki cukru i kontynuować ubijanie aż sztywne, błyszczące szczyty tworzą, o 30 sekund łącznie.Przerabiać mieszaninę jeżyn-żelatyny, dodać połowę ubitych białek do miski i ubijać, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na Pół Lub Bita śmietana, OpcjonalniePół Na Pół Lub Bita śmietana, Opcjonalnie
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodać pozostałe białka i delikatnie mieszać gumową szpatułką, aż się połączą i nie pozostaną smugi ani grudki białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
7
Nadzienie z szyfonu przenieść na przygotowaną skórkę i rozprowadzić na równą warstwę. Przechowywać w lodówce odkryte do zestawu, co najmniej 1 godzinę. (Jeśli chłodzi się przez noc, przykryj lekko folią po ustawieniu wypełnienia szyfonowego.) Do złożenia: gdy jest gotowy do podania, schłodzić miskę miksera stojącego i mocowanie trzepaczki w zamrażarce przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Dodać śmietanę i cukier do miski i ubijać na dużej prędkości, aż średnie szczyty tworzą, o 1 do 2 protokół. (Alternatywnie można użyć trzepaczki i dużej schłodzonej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Ubijać do uzyskania średnich szczytów, około 3 do 4 minut.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
10
Rozłóż bitą śmietanę równomiernie na cieście, ułóż jeżyny w ciasnym klastrze na środku ciasta i natychmiast podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Pół Na Pół Lub Bita śmietana, OpcjonalniePół Na Pół Lub Bita śmietana, Opcjonalnie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn