Jestem nadziewanym tostem francuskim
Przepisów na śniadanie nigdy za wiele, więc wypróbuj Nadziewane Tosty Francuskie. Ten wegetariański przepis bez glutenu i lakto ovo przeznaczony jest dla 4 osób i kosztuje 1,61 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 373 kalorie, 11 g białka i 17 g tłuszczu. Mieszanka bananów, jajek, brązowego cukru i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Niewiele osób tak naprawdę lubiło to amerykańskie danie. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 32% wyniku, co jest raczej złym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Cinnamon Toast Crunch® Coated French Toast nadziewane jabłkami, Cinnamon Toast Crunch® Coated French Toast nadziewane jabłkami i Nadziewane francuskie tosty.
Instrukcje
Na dużej patelni pokrytej sprayem kuchennym podsmaż banany z brązowym cukrem. Wymieszaj ekstrakt bananowy. W małej misce ubij ser śmietankowy na gładką masę.
Dodaj mieszaninę bananów; dobrze pokonać.
Rozsmarować na czterech kromkach chleba; posypać pozostałym chlebem.
W płytkiej misce wymieszaj jajka, mleko, cynamon i wanilię. Zanurz obie strony kanapek w mieszance jajecznej.
Na dużej patelni smaż kanapki na maśle przez 2-3 minuty z każdej strony lub do złotego koloru.
W międzyczasie w małym rondlu wymieszaj truskawki, jagody i cukier; przegrzać.
Podawać z tostami francuskimi; posypać cukrem cukierniczym.