Jesiotr przyprawiony po indyjsku z miętowym sosem jogurtowym

Jesiotr przyprawiony po indyjsku z miętowym sosem jogurtowym
Jesiotr przyprawiony po indyjsku z miętowym sosem jogurtowym jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 52 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 51 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 40 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka jogurtu, kurkumy, mięty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowane klopsiki z sosem jogurtowym po Indyjsku, Hamburgery jagnięce z indyjskimi przyprawami i sosem jogurtowo-miętowym, oraz Grillowane Wegańskie szaszłyki z indyjskim sosem limonkowo-kokosowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Drobno zmielić nasiona kopru włoskiego w młynku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
2
Ubić razem koper włoski i 1 szklankę jogurtu z czosnkiem, imbirem, kminkiem, kolendrą, czarnym pieprzem, kurkumą, cayenne i 1/2 łyżeczki soli. Ryby zalać mieszaniną jogurtu i marynować w płytkim naczyniu do pieczenia, przykrytym i schłodzonym, 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
KurkumaKurkuma
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Podczas gdy ryba jest marynowania, ubij razem pozostałą filiżankę jogurtu, mięta, Skórka, i pozostałe 1/2 łyżeczki soli, aby sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Przygotuj grill do gotowania. Jeśli używasz grilla węglowego, otwórz otwory wentylacyjne na dnie grilla, a następnie lekki węgiel drzewny. Węgiel drzewny jest średnio gorący, gdy możesz trzymać rękę 5 cali nad stojakiem przez 3 do 4 sekund. Jeśli używasz grilla gazowego, podgrzej palniki na wysokich, pokrytych, 10 minut, a następnie zmniejsz ciepło do umiarkowanego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Wyciągnij ryby z marynaty, pozwalając nadmiar kapać off (wyrzucić marynatę), i grill ryby, pokryte tylko przy użyciu grilla gazowego, na lekko naoliwionym stojaku grill, obracając się raz, aż tylko gotowane przez, o 12 minut w sumie. (Jeśli używasz halibuta, najpierw grilluj skórkę i grilluj, obracając raz, w sumie od 8 do 9 minut.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
HalibutHalibut
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Podawać rybę z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
7
Kucharze ' Uwaga: Jeśli nie są w stanie grillować na zewnątrz, jesiotr może być grillowany w dobrze przyprawione Duże prążkowane patelni grillowej (bez tłoczenia) na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając raz, aż po prostu gotowane przez, o 12 minut w sumie. (Halibut zajmie łącznie 8 do 9 minut.)
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn