Jesiotr przyprawiony po indyjsku z miętowym sosem jogurtowym

Jesiotr przyprawiony po indyjsku z miętowym sosem jogurtowym
Jesiotr przyprawiony po indyjsku z miętowym sosem jogurtowym jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 52 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 51 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 40 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka jogurtu, kurkumy, mięty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowane klopsiki z sosem jogurtowym po Indyjsku, Hamburgery jagnięce z indyjskimi przyprawami i sosem jogurtowo-miętowym, oraz Grillowane Wegańskie szaszłyki z indyjskim sosem limonkowo-kokosowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Drobno zmielić nasiona kopru włoskiego w młynku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
2
Ubić razem koper włoski i 1 szklankę jogurtu z czosnkiem, imbirem, kminkiem, kolendrą, czarnym pieprzem, kurkumą, cayenne i 1/2 łyżeczki soli. Ryby zalać mieszaniną jogurtu i marynować w płytkim naczyniu do pieczenia, przykrytym i schłodzonym, 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
KurkumaKurkuma
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
Podczas gdy ryba jest marynowania, ubij razem pozostałą filiżankę jogurtu, mięta, Skórka, i pozostałe 1/2 łyżeczki soli, aby sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
Przygotuj grill do gotowania. Jeśli używasz grilla węglowego, otwórz otwory wentylacyjne na dnie grilla, a następnie lekki węgiel drzewny. Węgiel drzewny jest średnio gorący, gdy możesz trzymać rękę 5 cali nad stojakiem przez 3 do 4 sekund. Jeśli używasz grilla gazowego, podgrzej palniki na wysokich, pokrytych, 10 minut, a następnie zmniejsz ciepło do umiarkowanego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Wyciągnij ryby z marynaty, pozwalając nadmiar kapać off (wyrzucić marynatę), i grill ryby, pokryte tylko przy użyciu grilla gazowego, na lekko naoliwionym stojaku grill, obracając się raz, aż tylko gotowane przez, o 12 minut w sumie. (Jeśli używasz halibuta, najpierw grilluj skórkę i grilluj, obracając raz, w sumie od 8 do 9 minut.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
HalibutHalibut
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Podawać rybę z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
Kucharze ' Uwaga: Jeśli nie są w stanie grillować na zewnątrz, jesiotr może być grillowany w dobrze przyprawione Duże prążkowane patelni grillowej (bez tłoczenia) na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając raz, aż po prostu gotowane przez, o 12 minut w sumie. (Halibut zajmie łącznie 8 do 9 minut.)
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn