Jesiotr Grillowany w bazylii z bakłażanem
Jesiotr Grillowany w bazylii z bakłażanem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 467 kalorii, 35g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na $4.96 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz dekoracje: gałązki bazylii, oliwę z oliwek, steki z miecznika i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest dobre. Spróbuj Grillowany bakłażan z bazyliową fetą, Bakłażan Caprese z grillowanym pomidorem i bazylią Vinaigrette, oraz Bakłażan Caprese Z Grillowanym Pomidorem I Bazylią Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu; dodać cebulę. Przykryć i gotować 5 protokół. Odkryć i smażyć 10 minut lub aż cebula jest lekko rumiane. Wymieszać 1/4 łyżeczki soli i octu. Odstawić i ogrzać.
Wymieszać razem 2 łyżki oliwy z oliwek, bazylii, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Rozprowadzić mieszaninę po obu stronach ryby.
Umyć bakłażana z pozostałą oliwą z oliwek; posypać pozostałą 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Ryba z grilla i bakłażan, przykryta pokrywą grilla, na dużym ogniu (400 do 50
3 do 4 minut z każdej strony lub do momentu, gdy płatki rybne z widelcem i plasterkami bakłażana zostaną wykonane.
Podawać z bakłażanem, cebulą i Tapenadą z suszonych pomidorów.
Dekoruj gałązkami świeżej bazylii.