Jesień Fritto Misto
Jesienne Fritto Misto może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 6G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mąkę, wino musujące, grzyby cremini i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Jesień Fritto Misto, Fritto Misto, oraz Fritto Misto.
Instrukcje
Ustaw kosz parowca na 1/2 cala wody w średnim rondlu. Przykryć i doprowadzić wodę do wrzenia.
Dodać kalafior, przykryć i pary na umiarkowanie dużym ogniu, aż chrupiące przetargu, o 1 minutę.
Przełożyć kalafior na talerz i osuszyć.
W dużym rondlu podgrzej 2 cale oleju roślinnego do 40
Linia duża obramowana blacha do pieczenia z ręcznikami papierowymi. W dużej misce ubić mąkę z 1 łyżeczką soli.
Dodać sodę klubową i wino musujące i ubijać, aż ciasto będzie gładkie. W średniej misce ze stali nierdzewnej ubić białko jaja, aż uformują się jędrne szczyty. Wbić białko do ciasta.
Praca w partiach, zanurzyć kalafior, cukinia, grzyby i jabłko w cieście, pozwalając nadmiar ciasto kapać z powrotem do miski; dodać do gorącego oleju i smażyć, obracając raz, aż złoty kolor, o 2 protokół na partię. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść fritto misto Na Ręczniki papierowe i doprawić solą.