Jesienny mostek z cydrem i piżmową z " rzemieślniczych żydowskich delikatesów w domu
Przepis Fall mostek z cydrem i dyni z ' rzemieślnicze Żydowskie Delikatesy w domu jest gotowy w około 5 godzin i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.65 za porcję. Jedna porcja zawiera 605 kalorii, 50g białka, oraz 19g tłuszczu. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla Chanuka. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać dyni, olej canolan, mostek wołowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pastrami Benedykta z " rzemieślniczych żydowskich delikatesów w domu, Marynowana czerwona cebula z " rzemieślniczych żydowskich delikatesów w domu, oraz Sałatka "dietetyczna" Zuke z ' rzemieślniczych żydowskich delikatesów w domu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej go do 149°.
W razie potrzeby przyciąć nadmiar tłuszczu z mostka, aby pozostała warstwa o grubości około 1/4 cala. Osuszyć mostek ręcznikami papierowymi i obficie doprawić solą i pieprzem. Wybierz holenderski piekarnik lub patelnię ze stali nierdzewnej, która będzie wystarczająco duża, aby pomieścić mostek, warzywa i płyn do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
1 Funt Udek Z Kurczaka
3
Podgrzej patelnię na średnim ogniu, a następnie dodaj olej. Kiedy olej właśnie zaczyna palić, dodaj mostek, tłustą stronę w dół, i brąz po obu stronach, 4 do 6 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Zdjąć mostek z patelni i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Ostrożnie wylać i wyrzucić cały tłuszcz z patelni. Szybko dodaj cydr, wino, gałązki tymianku, czosnek, liście laurowe i 1 łyżeczkę soli i zeskrobaj dno patelni, aby uwolnić rumiane kawałki. Powrót mięso na patelnię, tłuszczu stronie do góry, z nagromadzonych soków. Nestle mięsa w cieczy tak, że jest prawie pokryte. Zwiększyć ciepło do wysokiej i doprowadzić płyn do wrzenia. Przykryj patelnię szczelnie pokrywką lub folią aluminiową i przenieś do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kliny, 1 )
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
1 Duże Zielone Jabłko
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
(duża Tuba)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Gotować mięso przez 1 1/2 godziny i obrócić mięso na patelnię. Przykryć i zwrócić mostek do piekarnika. Po kolejnym 1 3/4 godziny gotowania, dodać squash i cebulę na patelni, pisklę je pod i wokół mostku. Kontynuuj gotowanie, aż squash i cebula są miękkie po przekłuciu widelcem i mięso jest bardzo delikatne i łatwo strzępi, 30 do 45 minut dłużej. Aby przetestować mostek pod kątem doneness, użyj dwóch widelców, aby delikatnie odciągnąć mięso od środka. Jeśli jest jeszcze trochę trudne, ale Kabaczek i cebula są zrobione, przenieść warzywa do naczynia żaroodpornego za pomocą łyżki szczelinowej; odstawić je na bok, pokryte folią aluminiową, aby utrzymać ciepło. Nadal dusić mostek przez około 15 minut, a następnie ponownie przetestować. Temperatura wewnętrzna powinna wynosić 91° dla chudego mostka lub205, jeśli jest to grubszy mostek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Nóż Do Obierania
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Wyjmij dyni i cebulę z płynu duszenia za pomocą łyżki szczelinowej i umieścić je w naczyniu żaroodpornym (jeśli nie zrobiłeś tego wcześniej). Skosztuj warzyw i w razie potrzeby dopraw solą. Przykryj naczynie i włóż warzywa do piekarnika, aby pozostały gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka Obu
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Odcedź płyn do duszenia do małej miski, odrzucając ciała stałe. Pozostawić tłuszcz do oddzielenia,a następnie odtłuścić i wyrzucić. Oczyścić patelnię i ponownie wlać płyn do duszenia. Doprowadzić płyn do wrzenia na dużym ogniu i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zostanie zredukowany do zagęszczonego sosu, który pokrywa tył łyżki, 15 do 20 protokół. Smak i dostosować przyprawy z solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Pokrój mostek na ziarno w plastry o grubości 1/2 cala lub, jeśli jest zbyt delikatny, aby pokroić, wyciągnij go na duże kawałki. Ułożyć warzywa na dużym talerzu, z pokrojonym mostkiem na środku. Łyżkę sosu na mostku i warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
11
Dekoruj mielonym tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Ząbków Czosnku
12
Podawać natychmiast, przekazując pozostały sos przy stole.