Jesienny Kurczak
Potrzebujesz bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne danie główne? Jesienny kurczak może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 231 kalorii, 25g białka, oraz 5G tłuszczu. Za 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga soku jabłkowego, cierpkich jabłek, oliwy z oliwek i cebuli. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Jesienny Gulasz Z Kurczaka, Jesienny Gulasz Z Kurczaka, oraz Jesienny Gulasz Z Kurczaka.
Instrukcje
Na patelni podsmaż cebulę na oleju do miękkości; dodaj jabłka i smaż 1 minutę dłużej.
Umieść kurczaka w natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia. Na wierzch z mieszanką cebuli.
Połącz sok jabłkowy i miód; polej wszystko. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 45 minut lub do momentu, gdy soki mięsne będą klarowne.