Jesienny Kurczak

Jesienny Kurczak
Potrzebujesz bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne danie główne? Jesienny kurczak może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 231 kalorii, 25g białka, oraz 5G tłuszczu. Za 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga soku jabłkowego, cierpkich jabłek, oliwy z oliwek i cebuli. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Jesienny Gulasz Z Kurczaka, Jesienny Gulasz Z Kurczaka, oraz Jesienny Gulasz Z Kurczaka.

Instrukcje

1
Na patelni podsmaż cebulę na oleju do miękkości; dodaj jabłka i smaż 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Umieść kurczaka w natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia. Na wierzch z mieszanką cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Połącz sok jabłkowy i miód; polej wszystko. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 45 minut lub do momentu, gdy soki mięsne będą klarowne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok JabłkowySok Jabłkowy
MiódMiód
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn