Jesienny kabaczek
Przepis na dynię jesienną można przygotować w około 35 minut . Jedna porcja tego dania zawiera około 5 g białka , 28 g tłuszczu i łącznie 385 kalorii . Ten przepis służy 2 osobom. Za 69 centów za porcję ten przepis pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako dodatek do dań. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Udaj się do sklepu i kup brązowy cukier, brązowy cukier, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 39% . Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Jesienna szarlotka z karmelową polewą , Jesienna szarlotka i Jesienny chleb piwny .
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj dynię, 1/4 szklanki okruchów krakersów, 2 łyżki masła, jajko, brązowy cukier, musztardę, sól i pieprz.
Wlać do natłuszczonego naczynia do pieczenia o pojemności 2 i 1/2 szklanki.
Połącz pozostałe okruchy i masło; posypać po wierzchu.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350°C przez 20 minut lub do momentu, aż nóż włożony blisko środka będzie czysty.