Jesienny Haszysz Warzywny
Jesienny haszysz warzywny jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 158 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cebulę, ocet winny, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fall Veggie Hash, Jesienna Patelnia Na Śniadanie Hash Brown, oraz Kurczak i jesienne ciasto warzywne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować boczek w 12-calowej patelni żeliwnej na średnim ogniu, okazjonalnie obracając, 8 do 10 minut lub do chrupkości.
Usunąć boczek; odcedzić, zastrzegając 2 łyżki. kapie na patelni. Grubo posiekać boczek.
Dodać olej do gorących kapieli na patelni. Cebulę i słodkie ziemniaki ugotować w gorącym oleju i kapiąc na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 5 minut.
Dodać rzepy; gotować, mieszając od czasu do czasu, 8 protokół.
Połączyć ocet i 2 łyżki. woda.
Dodaj brukselkę, czosnek, i mieszaniny octu na patelni. Przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, 5 minut lub aż warzywa będą miękkie. Wymieszać z boczkiem, dodać sól i pieprz do smaku.