Jesienny gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 534 kalorie. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona selera, masło, marchew i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Jesienny Gulasz Wołowy, Jesienny gulasz wołowy Rachael Ray z jabłkiem, cebulą i pieczonym czosnkiem, oraz Jesienny Gulasz.
Instrukcje
1
Ziemniaki, marchew i cebulę ułożyć na 5-cio centymetrowym patelni. powolna kuchenka. Na dużej patelni, brązowa wołowina na maśle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Marchew
Masło
Cebula
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
Patelnia
2
Przełożyć wołowinę do powolnej kuchenki łyżką szczelinową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Wolnowar
3
Wymieszać mąkę do kapiących patelni, aż do wymieszania; gotować i mieszać, aż zbrązowieje. Stopniowo dodawać wodę. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodać sól, natkę pietruszki, nasiona selera, tymianek i pieprz; polać wołowiną. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 8-9 godzin lub aż mięso i warzywa będą miękkie.