Jesienny Gulasz Wieprzowy

Jesienny Gulasz Wieprzowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Fall-Apart Gulasz wieprzowy spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.58 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 51g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 526 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Udaj się do sklepu i odbierz majeranek, bulion wołowy, sól przyprawioną i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest świetne. Podobne przepisy to Slow Cooker Fall Harvest Gulasz Wieprzowy, Gulasz Jesienny, oraz Pikantny Gulasz Jesienny.

Instrukcje

1
Cebulę w proszku, pietruszkę, 1 łyżkę czosnku w proszku, przyprawioną sól, 1 1/2 łyżki czarnego pieprzu, majeranek, cynamon i gałkę muszkatołową wrzucić do dużej, zamykanej plastikowej torebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości KęsaPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
RamięRamię
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
MajeranekMajeranek
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
2
Dodać pokrojoną w kostkę wieprzowinę, wrzucić, aż dobrze pokryte, a następnie zamknąć, i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C). Linia 9x9 cala pieczenia naczynia z połowy liści szpinaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Zapakować marynowaną wieprzowinę do naczynia do pieczenia i przykryć pozostałymi liśćmi szpinaku. Przykryć patelnię folią aluminiową i piec w nagrzanym piekarniku przez 3 godziny lub do momentu, gdy wieprzowina będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Rozgrzać oliwę w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Ubić mąkę i gotować przez 15 minut, często mieszając, aż mąka się upiecze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
Zeskrobać do żaroodpornego naczynia i odstawić. Masło roztopić w garnku, wymieszać z cebulą i selerem. Gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8
Dodać grzyby i gotować do miękkości; wymieszać mieszaninę mąki z powrotem do garnka do pokrycia warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
9
Wlać bulion wołowy, duszone pomidory, gotowaną wieprzowinę i szpinak, liście laurowe, płatki czerwonej papryki i 1 łyżeczkę czosnku w proszku. Dusić 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Pomidory DuszonePomidory Duszone
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
10
Wymieszać w maśle fasoli, żółty squash, i cukinia. Dusić 30 minut, aż warzywa będą miękkie. Przed podaniem doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Squash żółtySquash żółty
Fasola MaślanaFasola Maślana
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar

Składniki

2słonina wieprzowasłonina wieprzowa3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweKawałki warzyw wielkości kęsaKawałki warzyw wielkości kęsa1kilogramyłopatka wieprzowa bez kości, w kostkachłopatka wieprzowa bez kości, w kostkach591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe8 filiżanek miniaturowych pianek, podzielonych8 filiżanek miniaturowych pianek, podzielonych8501 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.fasola maślana, opłukana i odsączonafasola maślana, opłukana i odsączona2zdanieposiekany selerposiekany seler1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomajeranek suszonymajeranek suszony23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamąka uniwersalnamąka uniwersalna4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.świeże pieczarki pokrojone w plasterkiświeże pieczarki pokrojone w plasterki12 łyżeczki czosnku w proszkuposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki12 łyżeczki czosnku w proszkupółksiężycowe plasterki ogórka angielskiegopółksiężycowe plasterki ogórka angielskiego1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreopółksiężycowe plasterki ogórka angielskiegopółksiężycowe plasterki ogórka angielskiego1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreocynamon mielonycynamon mielony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreogałka muszkatołowa mielonagałka muszkatołowa mielona23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1cebula, cienko pokrojonacebula, cienko pokrojona23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaramięramię1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreopokruszone płatki czerwonej paprykipokruszone płatki czerwonej papryki8krewetki i żyłkisól i pieprz do smakusól i pieprz do smaku23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calapaluszki mięsne o smaku pepperoni), pokrojone na kawałki wielkości kęsapaluszki mięsne o smaku pepperoni), pokrojone na kawałki wielkości kęsa1bunchliście szpinaku, umyteliście szpinaku, umyte2kilogramypomidory duszonepomidory duszone1żółty squash, plastryżółty squash, plastry1cukinia w plasterkachcukinia w plasterkach
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia73
Magazyn