Jesienny Gulasz Wieprzowy

Jesienny Gulasz Wieprzowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Fall-Apart Gulasz wieprzowy spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.58 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 51g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 526 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Udaj się do sklepu i odbierz majeranek, bulion wołowy, sól przyprawioną i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest świetne. Podobne przepisy to Slow Cooker Fall Harvest Gulasz Wieprzowy, Gulasz Jesienny, oraz Pikantny Gulasz Jesienny.

Instrukcje

1
Cebulę w proszku, pietruszkę, 1 łyżkę czosnku w proszku, przyprawioną sól, 1 1/2 łyżki czarnego pieprzu, majeranek, cynamon i gałkę muszkatołową wrzucić do dużej, zamykanej plastikowej torebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości KęsaPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
Papier RyżowyPapier Ryżowy
MajeranekMajeranek
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
2
Dodać pokrojoną w kostkę wieprzowinę, wrzucić, aż dobrze pokryte, a następnie zamknąć, i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
3
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C). Linia 9x9 cala pieczenia naczynia z połowy liści szpinaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Zapakować marynowaną wieprzowinę do naczynia do pieczenia i przykryć pozostałymi liśćmi szpinaku. Przykryć patelnię folią aluminiową i piec w nagrzanym piekarniku przez 3 godziny lub do momentu, gdy wieprzowina będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Rozgrzać oliwę w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Ubić mąkę i gotować przez 15 minut, często mieszając, aż mąka się upiecze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
7
Zeskrobać do żaroodpornego naczynia i odstawić. Masło roztopić w garnku, wymieszać z cebulą i selerem. Gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
8
Dodać grzyby i gotować do miękkości; wymieszać mieszaninę mąki z powrotem do garnka do pokrycia warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
9
Wlać bulion wołowy, duszone pomidory, gotowaną wieprzowinę i szpinak, liście laurowe, płatki czerwonej papryki i 1 łyżeczkę czosnku w proszku. Dusić 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Pomidory DuszonePomidory Duszone
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
10
Wymieszać w maśle fasoli, żółty squash, i cukinia. Dusić 30 minut, aż warzywa będą miękkie. Przed podaniem doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Squash żółtySquash żółty
Fasola MaślanaFasola Maślana
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar

Składniki

2z odrobiną mięsa (grzbiety, szyje, skrzydła itp.)z odrobiną mięsa (grzbiety, szyje, skrzydła itp.)3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweKawałki warzyw wielkości kęsaKawałki warzyw wielkości kęsa1kilogramyłopatka wieprzowa bez kości, w kostkachłopatka wieprzowa bez kości, w kostkach591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny850opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgefasola maślana, opłukana i odsączonafasola maślana, opłukana i odsączona2zdanieposiekany selerposiekany seler1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomajeranek suszonymajeranek suszony22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumąka uniwersalnamąka uniwersalna454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeświeże pieczarki pokrojone w plasterkiświeże pieczarki pokrojone w plasterki11 łyżka suszonego oreganoposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki11 łyżka suszonego oreganooliwki drylowane, dojrzałe lub faszerowane papryką, opcjonalnieoliwki drylowane, dojrzałe lub faszerowane papryką, opcjonalnie1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreooliwki drylowane, dojrzałe lub faszerowane papryką, opcjonalnieoliwki drylowane, dojrzałe lub faszerowane papryką, opcjonalnie1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreocynamon mielonycynamon mielony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreogałka muszkatołowa mielonagałka muszkatołowa mielona22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1cebula, cienko pokrojonacebula, cienko pokrojona22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuposiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreopokruszone płatki czerwonej paprykipokruszone płatki czerwonej papryki8krewetki i żyłkisól i pieprz do smakusól i pieprz do smaku22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzupaluszki mięsne o smaku pepperoni), pokrojone na kawałki wielkości kęsapaluszki mięsne o smaku pepperoni), pokrojone na kawałki wielkości kęsa1bunchliście szpinaku, umyteliście szpinaku, umyte2kilogramypomidory duszonepomidory duszone1żółty squash, plastryżółty squash, plastry1cukinia w plasterkachcukinia w plasterkach
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia73
Magazyn