Jesienny Gulasz Wieprzowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Fall-Apart Gulasz wieprzowy spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.58 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 51g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 526 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Udaj się do sklepu i odbierz majeranek, bulion wołowy, sól przyprawioną i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest świetne. Podobne przepisy to Slow Cooker Fall Harvest Gulasz Wieprzowy, Gulasz Jesienny, oraz Pikantny Gulasz Jesienny.
Instrukcje
Cebulę w proszku, pietruszkę, 1 łyżkę czosnku w proszku, przyprawioną sól, 1 1/2 łyżki czarnego pieprzu, majeranek, cynamon i gałkę muszkatołową wrzucić do dużej, zamykanej plastikowej torebki.
Dodać pokrojoną w kostkę wieprzowinę, wrzucić, aż dobrze pokryte, a następnie zamknąć, i przechowywać w lodówce na noc.
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C). Linia 9x9 cala pieczenia naczynia z połowy liści szpinaku.
Zapakować marynowaną wieprzowinę do naczynia do pieczenia i przykryć pozostałymi liśćmi szpinaku. Przykryć patelnię folią aluminiową i piec w nagrzanym piekarniku przez 3 godziny lub do momentu, gdy wieprzowina będzie miękka.
Rozgrzać oliwę w dużym garnku na średnim ogniu.
Ubić mąkę i gotować przez 15 minut, często mieszając, aż mąka się upiecze.
Zeskrobać do żaroodpornego naczynia i odstawić. Masło roztopić w garnku, wymieszać z cebulą i selerem. Gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 10 protokół.
Dodać grzyby i gotować do miękkości; wymieszać mieszaninę mąki z powrotem do garnka do pokrycia warzyw.
Wlać bulion wołowy, duszone pomidory, gotowaną wieprzowinę i szpinak, liście laurowe, płatki czerwonej papryki i 1 łyżeczkę czosnku w proszku. Dusić 1 1/2 godziny.
Wymieszać w maśle fasoli, żółty squash, i cukinia. Dusić 30 minut, aż warzywa będą miękkie. Przed podaniem doprawić do smaku solą i pieprzem.