Jesienne Zbiory Smakują
Autumn Harvest Relish to hor d ' oeuvre, który służy 24. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepis ma 146 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Za 43 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 38 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś skrystalizowany imbir, cukier trzcinowy, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 45 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Sałatka Z Jesiennych Zbiorów, Jesienne Ciasto Żniwne, oraz Sałatka Z Jesiennych Zbiorów są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Połącz jabłka, cukier, wodę, żurawinę i ocet w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, aż żurawina zacznie się rozkładać, około 20 minut. Wymieszaj orzechy włoskie, imbir i gałkę muszkatołową z mieszanką jabłek; gotuj, aż jabłka będą miękkie, a smaki smaku się połączą, jeszcze 10 do 15 minut.
Wlej smak do słoików i ostudź do temperatury pokojowej przed przykryciem pokrywkami. Przechowywać w lodówce.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Viva Diva Moscato Prosecco. Recenzentom podoba się to z oceną 4,9 na 5 gwiazdek i ceną około 22 dolarów za butelkę.
![Viva Diva Moscato Prosecco]()
Viva Diva Moscato Prosecco
Elegancki kwiatowy bukiet z nutą świeżego krojonego chleba i brzoskwini comring na pierwszy plan.