Jesienne Wycinanki Z Liści
Jesienne wycinanki z liści to wegetariańska hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 48. Na 34 centy za porcję, ten przepis okładki 2% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś sól, ciepłą wodę, gruby cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Wycięcia Liści Imbiru, Jesienne Babeczki Liściowe, oraz Jesień Liści Pomarańczowe Babeczki podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, masło śmietany i cukru, aż lekkie i puszyste. Ubić w jajkach i wanilii. W innej misce ubić mąkę, sodę oczyszczoną i sól; stopniowo ubić w śmietanę.
Ciasto podzielić na cztery porcje; zabarwić jedną czerwoną, jedną zieloną, jedną pomarańczową i jedną żółtą. Uformuj każdy z nich w dysk; owiń folią. Przechowywać w lodówce 30 minut lub do momentu wystarczająco mocne, aby roll.
Rozgrzej piekarnik do 350°. Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkować każdą porcję ciasta do 1/4 cala. grubość.
Pokrój mąką 3-in. foremka do ciastek w kształcie liści.
Miejsce 2 w. od siebie na smarowanych blachach do pieczenia.
Piec 14-17 minut lub aż brzegi będą złotobrązowe.
Wyjmij z patelni do stojaków drucianych, aby całkowicie ostygnąć.
Tymczasem w dużej misce połącz cukier cukierniczy, wodę, proszek bezowy i ekstrakt z migdałów; ubijaj na niskiej prędkości, aż do zmieszania. Rura lub mżawka na ciastkach zgodnie z życzeniem.
Odstawić do Ustawienia. Przechowywać w szczelnym pojemniku.