Jesienne warzywa Sauté z kiełbasą i miętą

Jesienne warzywa Sauté z kiełbasą i miętą
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Jesienne warzywa Sauté z kiełbasą i miętą może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 454 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.52 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sól i pieprz, mięta-1/4 szklanki liści, fasola cannellini i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jesień Przyprawione Squash Saute-2 Punkty, Baby cukinia Sauté z miętą, oraz Baby cukinia Sauté z miętą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce przykryć fasolę cannellini wodą i pozostawić do namoczenia na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa Krem Z BrokułówZupa Krem Z Brokułów
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Fasolę odsączyć i przełożyć do średniego rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Dodać 5 szklanek wody i doprowadzić do wrzenia. Dusić na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
Odcedzić fasolę w durszlaku ustawionym nad miską; rezerwy wody do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Gotować fasolę fava we wrzącej osolonej wodzie do miękkości, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
6
Odsączyć favas w durszlaku ustawionym na średnim rondlu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
7
Dodaj zarezerwowaną wodę do gotowania fasoli cannellini do wody fava i wymieszaj łodygi grzybów, łodygi mięty i skórki szalotki. Dusić na małym ogniu, aż zmniejszy się do 2 filiżanek, o 20 protokół; szczep.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
8
Na dużej patelni podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Dodać grzyby i szalotki i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż grzyby są lekko rumiane, o 5 protokół. Przesunąć mieszaninę grzybową na bok i dodać kulki kiełbasy w równej warstwie. Gotować, aż rumiane, o 3 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
10
Dodać posiekaną miętę i wino i gotować, aż wino odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
11
Dodaj fasolę cannellini i fava oraz płyn do gotowania. Gotować na dużym ogniu, aż ciecz zostanie zmniejszona o połowę, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
12
Wyjmij patelnię z ognia i odstaw na 5 minut. Doprawić solą i pieprzem. Łyżka podsmażyć na 8 talerzy i rozrzucić liście mięty na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
13
Skropić pozostałą 1/4 szklanki oliwy z oliwek i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia35
Magazyn