Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Jesienne warzywa Sauté z kiełbasą i miętą może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 454 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.52 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sól i pieprz, mięta-1/4 szklanki liści, fasola cannellini i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jesień Przyprawione Squash Saute-2 Punkty, Baby cukinia Sauté z miętą, oraz Baby cukinia Sauté z miętą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce przykryć fasolę cannellini wodą i pozostawić do namoczenia na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa Krem Z Brokułów
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Fasolę odsączyć i przełożyć do średniego rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Dodać 5 szklanek wody i doprowadzić do wrzenia. Dusić na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Odcedzić fasolę w durszlaku ustawionym nad miską; rezerwy wody do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Gotować fasolę fava we wrzącej osolonej wodzie do miękkości, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Fava
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
6
Odsączyć favas w durszlaku ustawionym na średnim rondlu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
7
Dodaj zarezerwowaną wodę do gotowania fasoli cannellini do wody fava i wymieszaj łodygi grzybów, łodygi mięty i skórki szalotki. Dusić na małym ogniu, aż zmniejszy się do 2 filiżanek, o 20 protokół; szczep.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
8
Na dużej patelni podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
9
Dodać grzyby i szalotki i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż grzyby są lekko rumiane, o 5 protokół. Przesunąć mieszaninę grzybową na bok i dodać kulki kiełbasy w równej warstwie. Gotować, aż rumiane, o 3 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
10
Dodać posiekaną miętę i wino i gotować, aż wino odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
11
Dodaj fasolę cannellini i fava oraz płyn do gotowania. Gotować na dużym ogniu, aż ciecz zostanie zmniejszona o połowę, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Fava
12
Wyjmij patelnię z ognia i odstaw na 5 minut. Doprawić solą i pieprzem. Łyżka podsmażyć na 8 talerzy i rozrzucić liście mięty na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
13
Skropić pozostałą 1/4 szklanki oliwy z oliwek i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)