Jesienne Serniki Dyniowe

Jesienne Serniki Dyniowe
Jesienne serniki dyniowe to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 436 kalorii. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do Jesień. Mieszanka brandy, cukru, dyni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Serniki Dyniowe Oreo, Mini Serniki Dyniowe, oraz Bez Pieczenia Serników Dyniowych dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W piekarniku 350 piec pekany na patelni o szerokości 8 lub 9 cali, często potrząsając, aż do lekko upieczonego, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Wlać z patelni. Gdy ostygnie, wirować w blenderze lub robocie kuchennym, aż drobno zmielone.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Pędzel do 10 patelni (4 1/2 po. szeroki z wyjmowanymi felgami; Patrz uwagi) z roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
4
Posypać 2 łyżki mielone tosty pekan na dnie każdej patelni. Zestaw Patelnie nieco od siebie na 2 blachy do pieczenia (14 przez 17 w.).
Składniki, których będziesz potrzebować
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
W misce, z mikserem na średniej prędkości, ubić ser śmietankowy, aby wymieszać z 2/3 szklanki cukru, 2 łyżki brandy i 2 łyżki syropu klonowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Dodaj jajka, dynię, śmietanę, cynamon, zmielony imbir i gałkę muszkatołową; wymieszaj, a następnie ubijaj, aż dobrze się wymieszasz. Patelnie tarty napełnij równo sernikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir W ProszkuImbir W Proszku
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
7
Piec w piekarniku 325, aż Centra nie potrząsną, gdy patelnie są delikatnie wstrząśnięte, 20 do 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Tymczasem w małej misce wymieszaj pozostałą 1/2 szklanki posiekanych orzechów pekan i skrystalizowanego imbiru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
W innej misce wymieszaj śmietanę z pozostałymi 2 łyżkami cukru, 1 łyżką brandy i 1 łyżką syropu klonowego. Łyżkę wymieszać równo na serniki i rozprowadzić na poziomie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Posypać mieszanką pekan-imbir równo na kwaśną śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Laska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona WaniliiLaska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona Wanilii
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
11
Powrót tarty do piekarnika i piec do twardej śmietany polewa lekko, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
12
Przenieść do stojaka i ostudzić co najmniej 30 minut.
13
Podawać na ciepło lub przykryć szczelnie, nie dotykając wierzchołków, i schłodzić do zimna, co najmniej 2 godziny lub do 1 dnia. Aby podawać, zdejmij obręcze patelni i ustaw serniki na talerzach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Magazyn