Jesienna Zupa Z Soczewicy

Jesienna Zupa Z Soczewicy
Jesienna zupa z soczewicy może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 172 kalorie, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz przyprawy, cebulę, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Jesienna Zupa Jarzynowa, Rustykalna Jesienna Zupa, oraz Zupa Złota Jesień dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym rondlu lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu. Wymieszać cebulę i czosnek; gotować, aż cebula zmięknie, włączyć półprzezroczyste, i zacząć brązowy, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
2
Wlać białe wino i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
3
Wymieszaj soczewicę, bulion z kurczaka, włoską przyprawę, pietruszkę, czosnek w proszku i suszoną cebulę. Doprowadzić do dusić na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż soczewica są bardzo miękkie, o 1 1/2 godziny. Przed podaniem doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Cebula SuszonaCebula Suszona
SoczewicaSoczewica
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn