Jesienna Zupa Z Soczewicy

Jesienna Zupa Z Soczewicy
Jesienna zupa z soczewicy może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 172 kalorie, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz przyprawy, cebulę, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Jesienna Zupa Jarzynowa, Rustykalna Jesienna Zupa, oraz Zupa Złota Jesień dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym rondlu lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu. Wymieszać cebulę i czosnek; gotować, aż cebula zmięknie, włączyć półprzezroczyste, i zacząć brązowy, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Wlać białe wino i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
3
Wymieszaj soczewicę, bulion z kurczaka, włoską przyprawę, pietruszkę, czosnek w proszku i suszoną cebulę. Doprowadzić do dusić na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż soczewica są bardzo miękkie, o 1 1/2 godziny. Przed podaniem doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Cebula SuszonaCebula Suszona
SoczewicaSoczewica
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn