Jesienna Sałatka z kukurydzy, pomidorów koktajlowych i pieczonej w piecu zielonej cebuli

Jesienna Sałatka z kukurydzy, pomidorów koktajlowych i pieczonej w piecu zielonej cebuli może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 169 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory koktajlowe, musztardę dijon, ziarna kukurydzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Farro z fasolką szparagową, kukurydzą i pomidorkami koktajlowymi, Sałatka Z Zielonej Fasoli Z Kukurydzą, Pomidorkami Koktajlowymi I Bazylią, oraz Smażona Sałatka Z Zielonych Pomidorów Z Pieczoną Kukurydzą, Okranem I Pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w procesorze. Podczas pracy maszyny stopniowo dodawaj 3/4 szklanki oleju.
Przenieść mieszaninę do średniej miski.
Ubij śmietanę. Przyprawiamy sos do smaku solą i pieprzem.
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Cebulę ułożyć na blasze do pieczenia.
Pędzel z pozostałą 1/4 szklanki oleju.
Posypać solą i pieprzem. Pieczeń do początku do brązowego, o 10 protokół. Super.
Pokroić na 1-calowe kawałki.
Przenieść do dużej miski.
Kukurydzę ugotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie chrupiąca, około 4 minut.
Odcedzić; dodać do cebuli. (Dressing i mieszanka cebula-kukurydza mogą być wykonane 1 dzień wcześniej. Przykryć osobno; schłodzić.)
Dodać pomidory i dressing do mieszanki cebula-kukurydza i wrzucić.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.