Jesienna Sałatka z jabłkami, orzechami włoskimi i Stiltonem
Jesienna Sałatka z jabłkami, orzechami włoskimi i Stilton to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka orzechów włoskich, belgijskiej endywii, jabłka granny smith i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to na jesienną sałatkę ogrodową z jabłkami i orzechami włoskimi, Jabłka I Orzechy Włoskie Z Serem Stilton, oraz Sałatka endywiowa ze Stiltonem, gruszką i orzechami włoskimi.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 6 składników w blenderze. Z blenderem na, powoli dodawać olej; proces aż dobrze połączone. Wymieszać z solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Połączyć sałatę i pozostałe składniki w dużej misce; dodać mieszaninę moreli, podrzucając delikatnie do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego