Jesienny Ragout może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 323 kalorie, 16G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i podnieś żarówkę kopru włoskiego, pieprz, kiełbasę z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Jesienna Ragout Warzywna, Jesienny Ragout z prażonymi warzywami, oraz Jesienny Ragout warzywny z miękką polentą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 12-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu. Cebulę ugotować na oleju 5 minut, od czasu do czasu mieszając, aż będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać Kabaczek i koper włoski. Gotować 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż koper włoski będzie złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper Włoski
Nóż Do Obierania
3
Pokrój każdą kiełbasę na pół wzdłuż, a następnie na kawałki 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
4
Dodać kiełbasę i bulion do mieszanki squasha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Nóż Do Obierania
Bulion
5
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Przykryć; gotować 10 minut, od czasu do czasu mieszając, aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
6
Wymieszać z fasolą, posiekaną szałwią, solą i pieprzem. Gotować 2 do 3 minut dłużej lub aż do całkowitego ogrzania.