Jesienna pieczeń II
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Autumn Pot Roast II. Za 5,54 USD za porcję ten przepis pokrywa 33% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 556 kalorii , 45 g białka i 33 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 8 osób. Mieszanka rumu, mąki, pieprzu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób wykonało ten przepis, a 8 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 3 godzin i 40 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 78% , to danie jest solidne. Użytkownikom, którym podobał się ten przepis, spodobały się również Autumn Apple Cake With Caramel Glaze , Autumn Apple Pie i Autumn Beer Bread .
Instrukcje
Wymieszaj sól i mąkę i natrzyj mieszanką mięso. W holenderskim piekarniku ugotuj czosnek w maśle na średnim ogniu.
Mięso włożyć na patelnię i zrumienić ze wszystkich stron.
Wyjmij wołowinę z patelni.
Ułóż pokrojoną cebulę na dnie naczynia żeliwnego, a następnie połóż mięso na cebuli. Dopraw pieprzem, zielem angielskim, chrzanem i liściem laurowym.
Wlej rum. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu na średnio-niskim ogniu, aż będzie miękki, około 3 do 4 godzin. Dobra pieczeń wołowa dostarczy większość własnych soków, ale podczas gotowania zalej ją 1/2 szklanki wody, aby uzyskać wystarczającą ilość sosu.
Przenieś pieczeń na półmisek. Mieszaj sos, aż będzie gładki i polej pieczeń.