Jesienna pieczeń garnkowa
Jesienna pieczeń garnkowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Ten przepis służy 6 porcji. Jedna porcja zawiera 608 kalorii , 49 g białka i 29 g tłuszczu . Za 3,68 USD za porcję ten przepis pokrywa 41% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Mieszanka bulionu wołowego, dodatkowego bulionu wołowego, cebuli i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut . Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej, paleolitycznej i pierwotnej . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 72% . Wypróbuj jesienną pieczeń garnkową , jesienną pieczeń garnkową i błyskawiczną pieczeń garnkową (pieczeń garnkowa w szybkowarze) + WIDEO z podobnymi przepisami.
Instrukcje
Przekrój pieczeń na pół; posypać 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Na dużej patelni zrumienić mięso na oleju ze wszystkich stron; odpływ.
Przenieś do 5-kwartowego. powolna kuchenka. Na wierzch połóż słodkie ziemniaki, pasternak, cebulę, suszone pomidory, czosnek, tymianek, liście laurowe oraz pozostałą sól i pieprz.
Połącz bulion i wino; polej warzywa.
Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-8 godzin lub do momentu, aż mięso i warzywa będą miękkie. Odtłuszcz tłuszcz. Wyrzuć liście laurowe. W razie potrzeby zagęść soki powstałe podczas gotowania.