Jesienna jagnięcina ze śliwkami

Jesienna jagnięcina ze śliwkami
Fall-Apart jagnięcina ze śliwkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 4,56 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 508 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, jagnięce golonki, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać miętę, można śledzić to danie główne z Miętowe Brownies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Kotlety jagnięce ze śliwkami, Tagine jagnięcy ze śliwkami, oraz Tagine jagnięcy ze śliwkami i cynamonem.

Instrukcje

1
Jagnięcinę obficie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2
Rozgrzać oliwę z oliwek w wysokiej jednostronnej patelni do smażenia, aż się połyska. Brąz mięso ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Odstawić mięso na bok i obniżyć ogień do minimum. Ostrożnie dodać pokrojoną cebulę i smażyć na bardzo małym ogniu przez 20 minut, aż będzie miękka i lekko karmelizowana. Cebulę doprawić solą i pieprzem. Podnieście ciepło do góry. Rozgrzać patelnię białym winem i gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj bulion, czosnek, śliwki i jagnięcinę na patelnię. Doprowadzić bulion do wrzenia, a następnie obniżyć ogień do niskiego poziomu i gotować, przykryte, na najniższym ogniu przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
śliwkiśliwki
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Podawać na gorąco, z rozdartymi świeżymi listkami pietruszki i mięty na wierzchu, z oliwą z oliwek lub kuskusem na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia46
Magazyn