Jerk Snapper

Jerk Snapper
Need a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i danie główne pescatarian? Jerk Snapper może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 197g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 1452 kalorie. Ten przepis służy 1. Na 20,44 zł / porcja, ten przepis okładki 74% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, pieprzu, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć proszku curry można śledzić to danie główne z Lody Curry z Mango i pistacjami jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pieczony łosoś Jerk z domową przyprawą Jerk i refleksją nad dawaniem, Pieczony łosoś Jerk z domowej roboty jamajskiej przypraw Jerk, oraz Jamaican Jerk Rub dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać składniki do trzepania i obficie wmasować w filety.Ryby przechowywać w lodówce przez około 1 godzinę.Rozgrzej piekarnik do 204°. lekko posmaruj blachę do pieczenia wystarczająco dużą, aby utrzymać rybę w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Filety umieścić na blasze do pieczenia i skropić blaty lekko oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Piec w temperaturze 204° przez 6 minut.Filety obrócić i jeszcze raz skropić odrobiną oliwy z oliwek.Kontynuuj pieczenie przez 4-6 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem (czas może się różnić w zależności od grubości ryby).Tuż przed podaniem, mżawka gotowane filety z sokiem z cytryny, trochę sosu sojowego, i tyle sos pieprzowy wolisz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Podawać na gorąco.

Składniki

2(może być lub przeglądać)3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków2(może być lub przeglądać)3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno2(może być lub przeglądać)Biała cebula, pokrojona w kostkęBiała cebula, pokrojona w kostkę2(może być lub przeglądać)Biała cebula, pokrojona w kostkęBiała cebula, pokrojona w kostkę1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)suszony tymianeksuszony tymianek1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)suszony tymianeksuszony tymianek1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)ziele angielskie mieloneziele angielskie mielone1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)ziele angielskie mieloneziele angielskie mielone1(może być lub przeglądać)cynamon mielonycynamon mielony1(może być lub przeglądać)cynamon mielonycynamon mielony0(może być lub przeglądać)goździki mielonegoździki mielone0(może być lub przeglądać)goździki mielonegoździki mielone1cytryna, ćwiartkacytryna, ćwiartka1(może być lub przeglądać)Starta gałka muszkatołowaStarta gałka muszkatołowa1(może być lub przeglądać)Starta gałka muszkatołowaStarta gałka muszkatołowa1WES E Sztuka języka angielskiegooliwa z oliwek do smakuoliwa z oliwek do smaku1WES E Sztuka języka angielskiegooliwa z oliwek do smakuoliwa z oliwek do smaku1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)łagodna paprykałagodna papryka1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)łagodna paprykałagodna papryka1WES E Sztuka języka angielskiegoSOS habanero lub sos z czerwonej papryki, do smakuSOS habanero lub sos z czerwonej papryki, do smaku454Orzechy dowolne (posiekane)czerwone filety z Lucjana lub 1 lb dowolnych twardych ryb o lekkim mięsieczerwone filety z Lucjana lub 1 lb dowolnych twardych ryb o lekkim mięsie11 funt cukinii,1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych11 funt cukinii,1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych454Orzechy dowolne (posiekane)filet z Lucjana czerwonego lub dowolna jasna rybafilet z Lucjana czerwonego lub dowolna jasna ryba1WES E Sztuka języka angielskiegosos sojowy do smakusos sojowy do smaku1WES E Sztuka języka angielskiegosos sojowy do smakusos sojowy do smaku2(może być lub przeglądać)Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata2(może być lub przeglądać)Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 12 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn