Need a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i danie główne pescatarian? Jerk Snapper może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 197g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 1452 kalorie. Ten przepis służy 1. Na 20,44 zł / porcja, ten przepis okładki 74% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, pieprzu, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć proszku curry można śledzić to danie główne z Lody Curry z Mango i pistacjami jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pieczony łosoś Jerk z domową przyprawą Jerk i refleksją nad dawaniem, Pieczony łosoś Jerk z domowej roboty jamajskiej przypraw Jerk, oraz Jamaican Jerk Rub dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać składniki do trzepania i obficie wmasować w filety.Ryby przechowywać w lodówce przez około 1 godzinę.Rozgrzej piekarnik do 204°. lekko posmaruj blachę do pieczenia wystarczająco dużą, aby utrzymać rybę w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Filety umieścić na blasze do pieczenia i skropić blaty lekko oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Piec w temperaturze 204° przez 6 minut.Filety obrócić i jeszcze raz skropić odrobiną oliwy z oliwek.Kontynuuj pieczenie przez 4-6 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem (czas może się różnić w zależności od grubości ryby).Tuż przed podaniem, mżawka gotowane filety z sokiem z cytryny, trochę sosu sojowego, i tyle sos pieprzowy wolisz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.