Jen ' S Tomato Rugula Bruschetta
Przepis Jen ' S Tomato rukola Bruschettan jest gotowy w około 4 godziny i 30 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i pierwotne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ta przystawka ma 233 kalorie, 7G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka rukoli, parmezanu, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Gotowane jajko i rukola Sałatka Bruschetta, Bruschetta z Prosciutto, Ricottan i rukola, oraz Świeże Figi, Rukola I Mascarpone Bruschetta.
Instrukcje
Przynieś 4 ćwiartki wody do zagotowania w dużym rondlu.
Umieść pomidory roma we wrzącej wodzie na około 1 minutę, aby poluzować Skórki.
Odcedzić i spłukać zimną wodą. Obrać, rdzeń, nasiona i grubo posiekać.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Powoli gotuj i mieszaj pomidory z solą i pieprzem przez 15 minut.
Wymieszać czosnek i gotować 5 protokół. Wymieszać rukolę do mieszaniny, a następnie usunąć patelnię z ognia.
Przenieść mieszaninę do dużej miski.
Delikatnie złożyć suszone na słońcu pomidory i parmezan do mieszaniny. Przykryć i schłodzić w lodówce na około 4 godziny przed podaniem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione z 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
![Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.