Jen ' s Hearty Three Meat Chili

Jen ' s Hearty Three Meat Chili
Jen ' S obfite trzy mięso Chili wymaga z grubsza 2 godziny i 20 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 570 kalorii, 43g białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, piwo, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 54%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Obfite Chili Z Czterech Mięs, Obfite Ciasto Mięsne, oraz Obfite Ciasto Mięsne.

Instrukcje

1
Gotować i wymieszać kiełbasę na dużej patelni na średnim ogniu, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Odcedzić; umieścić kiełbasę w garnku wystarczająco dużym, aby pomieścić wszystkie składniki. W tej samej patelni, gotować i mieszać cebulę z mielonej wołowiny na średnim ogniu, aż wołowina jest rumiane i cebula są miękkie; odcedzić i dodać do dużego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
KiełbasaKiełbasa
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
GarnekGarnek
3
W tej samej patelni, gotować i mieszać dusić wołowinę na średnim ogniu, aż rumiane. Bez odsączania, wlać gulasz wołowy do dużego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
GarnekGarnek
4
Do garnka z mięsem wlać pomidory, piwo i wodę. Wymieszaj chili w proszku, czerwoną paprykę, białą paprykę, cukier i cynamon. Doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem. Dusić, aż gulasz wołowina jest bardzo delikatna, co najmniej 2 godziny, mieszając od czasu do czasu i dodając więcej wody w razie potrzeby. Jeśli wolisz grubsze chili, zagęszczaj w razie potrzeby pastą pomidorową. Jeśli używasz fasoli, dodaj je 10 minut przed podaniem, w sam raz na rozgrzanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Chili W ProszkuChili W Proszku
FasolaFasola
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Biały PieprzBiały Pieprz
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
CynamonCynamon
PomidorPomidor
Papryka ChiliPapryka Chili
CukierCukier
WodaWoda
WołowinaWołowina
PiwoPiwo
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Magazyn