Jemput Jumput (Placki Bananowe)
Jemput Jumput (placki bananowe) może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 18 i kosztuje 10 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 71 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka soli, bananów, oleju i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Niskotłuszczowe Placki Bananowe, Placki Bananowe, oraz Placki Bananowe.
Instrukcje
Rozgrzać olej w głębokiej frytkownicy lub ciężkiej patelni z dnem do 375 stopni F (190 stopni C).
Mąkę, sól i proszek do pieczenia przesiać do średniej miski.
W osobnej misce rozgnieść banany i cukier. Stopniowo wymieszać mieszaninę mąki w puree bananowe, mieszając, aż dobrze połączone.
Drop ciasto przez łyżki do gorącego oleju, i gotować, obracając raz, aż rumiane, 2 do 8 protokół.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.